Namještaj za dječje sobe po mjeri

Osnovni elementi u opremanju dječje sobe su krevet, ormari i police te radni stol i stolac za školarce.

Dječje sobe izrađujemo po mjeri , a kupcima savjetujemo da prilikom uređenja dječje sobe ne treba pretjerivati s namještajem, već ostaviti i dovoljno slobodnog prostora za dječju igru i aktivnosti.

Ovisno o dimenziji dječje sobe kao i o tome je li namjenjena za jedno ili dvoje djece možemo izraditi krevet za jednu osobu, krevete na kat ili krevet s ladicom u koju je smješten dodatni krevet. Dobro je postaviti i noćni ormarić kako bi dijete na njega moglo smjestiti lampu, odložiti knjigu ili napitak koji noću konzumira.

Obavezan element u sobi školarca je radni stol. Najbolje ga je smjestiti tako da se omogući dolazak prirodne svjetlosti s lijeve strane, (osim u slučaju kada je dijete ljevak).

Ormare treba prilagoditi dječjim potrebama za spremanje odjeće, knjiga, školskog pribora, igračaka i ostalog.

Iveral je zbog svojih odlika i cijene najčešći materijal za izradu dječjih soba. Široka paleta boja omogućava kreativno i maštovito uređenje dječje sobe u kojoj će se Vaše dijete osjećati ugodno i rado provoditi svoje vrijeme.


Artikli na rasprodaji i akcije


TOTALNA RASPRODAJA UREDSKIH I KONFERENCIJSKIH STOLACA I FOTELJA RADI PROMJENE ASORTIMANA.

AKCIJA VRIJEDI DO RASPRODAJE ZALIHA!

Radbi stolić s ladicama, viseći ormarići i komoda

Krevet za jednu osobu

Krevet u kombinaciji zelene boje u Trešnje Romana

Komoda za dječju sobu

Ormari, krevet i viseći ormarići

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr