Izrada kuhinjskog namještaja po mjeri. Kuhinje od iverala, akrila ili medijapana po mjeri


Kuhinje izrađujemo po mjeri na način da raspored elemenata prilagođavamo prostoru i rasporedu priključaka (struja, voda, plin) te u dogovoru s kupcem postižemo optimalan odnos funkcionalnosti i estetike.

Za izradu korpusa kuhinje koristi se iveral, standardno bijele boje, a prema zahtjevu kupca korpus se izrađuje u bilo kojem jednobojnom ili drvnom dekoru.

Materijal koji koristimo za fronte ladica i vrata su iveral, postforming fronte, lakirani medijapan (MDF) i staklo (uobičajeno uokvireno aluminijskim profilima).
 
Iveral je zbog svojih odlika i cijene najčešći materijal za izradu kuhinja. Široka paleta dekora zadovoljava i najzahtjevnijeg kupca. Rubove iverala možemo kantirati s rubnom trakom ABS debljine 2 mm ili pak cijele fronte uokviriti aluminijskim profilima. Kuhinje izrađene od iverala su povoljnije od kuhinja izrađenih od drugih materijala pri čemu ne zaostaju s kvalitetom.

Postforming fronte su prepoznatljive po zaobljenim rubovima i po sastavu su vrlo slična iveralu. Razlika je u zaobljenim rubovima i melaminu na površini, koji je znatno deblji, te čini ovaj materijal izuzetno otpornim na kemijska i fizička oštećenja. Nedostaci su standardizirane širine vrata te manja paleta dekora.

Mediapan se pojavio prije nekoliko godina i vrlo brzo preuzeo primat u izradi kuhinja. MDF se izrađuje od drvenih vlakana miješanih s ljepilom i prešanih u ploče. Nakon krojenja na željene dimenzije može se odabrati završna obrada. Završna obrada može biti bojanje i lakiranje u mat, poluvisoki i visoki sjaj. Zbog sastava i same završne obrade MDF je jedan od najotpornijih materijala na vlagu.

Staklene fronte se izvode na način da se unutar aluminijskih profila postavljaju različiti tipovi stakla: prozirno (koristi se vrlo rijetko), satinato (bijelo poluprozirno staklo), lakobel (neprozirno staklo lakirano u određenu boju). 


Artikli na rasprodaji i akcije


TOTALNA RASPRODAJA UREDSKIH I KONFERENCIJSKIH STOLACA I FOTELJA RADI PROMJENE ASORTIMANA.

AKCIJA VRIJEDI DO RASPRODAJE ZALIHA!

Moderni kuhinjski namještaj po mjeri

Kuhinja sa velikim ladicama, otklopnim i standardnim visećim elementima te ugradbenim hladnjakom i pećnicom

Kuhinja u boji grafit/magnolija izrađena od iverala visoki sjaj

Kuhinje po mjeri sa frontama od lakiranog medijapana u crveno/bijeloj kombinaciji

Kuhinje po mjeri sa frontama od iverala u kombinaciji bijelo/wenge

Kuhinjski namještaj po mjeri sa frontama od iverala i lakiranog medijapana

Kuhinje sa šankom po mjeri

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr