izrada namještaja za predsoblja po mjeri

Prilikom opremanja predsoblja ili ulaznog prostora treba obratiti pažnju kako na funkcionalnost, tako i na izgled budući da se radi o prostoru koji stvara prvi dojam o Vašoj kući ili stanu.

Bilo da se radi o ugradbenim ormarima, komodama, ogledalima, ormarićima za cipele, klupicama ili drugim uobičajenim elementima predsoblja, njihov zadatak je da osiguraju dostatan prostor za odlaganje većih ili manjih komada odjeće ili obuće.

Budući da je predsoblje u pravilu mali prostor, najčešće opterećen i instalacijama struje i plina, treba njegovom uređenju pridati veću pažnju kako bi se elementi rasporedili funkcionalno i omogućili dovoljno prostora za odlaganje stvari, a istodobno "zatvorili" sve "cijevi i mjerne satove" te podariti predsoblju i ljepši vizualni izgled.

Želite li da Vaše predsoblje ili hodnik budu i nešto više, a ne samo odlagalište jakni, kaputa i obuće, nazovite nas, jer za nas niti jedan prostor nije toliko problematičan da se ne bi mogao urediti funkcionalno, lijepo i maštovito.


Artikli na rasprodaji i akcije


TOTALNA RASPRODAJA UREDSKIH I KONFERENCIJSKIH STOLACA I FOTELJA RADI PROMJENE ASORTIMANA.

AKCIJA VRIJEDI DO RASPRODAJE ZALIHA!

Predsoblje wenge/bijelo

Namještaj za hodnik

Vješalica na ulazu

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr