Izrada ugradbenih ormara po mjeri. Ugradbeni ormari s kliznim vratima, klizni ormari, klasični ormari sa  standardnim zaokretnim vratima-

 

Ugradbene ormare izrađujemo sa standardnim (zaokretnim) vratima ili sa kliznim vratima. Izrađuju se po mjeri te se u potpunosti prilagođavaju prostoru i zahtjevima kupca za funkcionalnošću unutrašnjeg uređenja ormara.

Bitno je naglasiti da ugradbene ormare izvodimo na način da se kompletan prostor predviđen za ormar popunjava iz nekoliko samostalnih korpusa ormara koji se zatim povezuju u jedinstvenu cjelinu, tako da svaki pojedinačni korpus ima sve stranice i leđa, te se zatim na svaki pojedinačni korpus postavljaju zaokretna vrata ili fronte ladica, a u slučaju ormara s kliznim vratima - ispred kompletnog ormara se postavlja klizna stijena.


Artikli na rasprodaji i akcije


TOTALNA RASPRODAJA UREDSKIH I KONFERENCIJSKIH STOLACA I FOTELJA RADI PROMJENE ASORTIMANA.

AKCIJA VRIJEDI DO RASPRODAJE ZALIHA!

Ugradbeni ormar s kliznom stijenom

Ormar za predsoblje

Ugradbeni ormar s kliznim vratima u kombinaciji drveta i lakobel stakla

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr