Pokretne kazete na kotačićima sa centralnim zaključavanjem ladica

Korpuse ladičara i ladica standardno izrađujemo od melaminskih panela debljine 18 mm u boji antracita sa ABS rubovima debljine 0,5 mm. Dna ladica su iz lakiranog MDF-a debljine 3 mm crne ili bijele boje. Ladice su opremljene kvalitetnim metalnim vodilicama. Fronte ladica i gornja završna ploča ladičara izrađeni su iz melaminskih panela debljine 18 mm u boji namještaja sa ABS rubovima debljine 2 mm i radijusa zaobljenja 2 mm. Ručkice ladica su metalne u bojama aluminij, krom, mat-krom ili saten ovisno o boji namještaja. Ladičari su opremljeni kotačićima te bravicom za centralno zaključavanje svih ladica.

Prema zahtjevima kupca odnosno projektanta ladičare izrađujemo i iz drugih drvnih materijala i u izvedbama sa različitim tipovima vodilica (npr. metabox), sa ili bez sustava zaključavanja ladica, u pokretnim izvedbama na kotačićima ili kao samostojeće ili kao sastavne dijelove radnih uredskih stolova itd.

Uredski ladičari sa zaključavanjem ladica

Pokretna kazeta na kotačićima

Managerski ladičar

Pokretna kazeta u boji alabaster

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr