Uredski ormari sa drvenim ili staklenim vratima. Uredski ormari optimizirani za odlaganje poslovne dokumentacije registratora. Opcionalne bravice za zaključavanje ormara.

Korpuse uredskih ormara standardno izrađujemo od melaminskih panela debljine 18 mm u najčešće u boji antracita, ili u bilo kojoj drugoj boji prema zahtjevu kupca, sa ABS rubovima debljine 0,5 mm sa leđima iz lakiranog MDF-a debljine 3 mm. U ormare se ugrađuje kvalitetan spojni okov po sistemu stezni vijak-ekscentar, nogice za regulaciju visine podesive iznutra, te CLIP sistem za vrata. Police ormara su izrađene su iz melaminskih panela debljine 18 ili 25 mm ovisno o širini ormara.

Vrata ormara su izrađena od melaminskih panela u boji namještaja debljine 18 mm i završno obrađena ABS rubnom trakom debljine 2 mm radijusa zaobljenja 2 mm. Staklena vrata su debljine 5 mm. Ručkice su metalne u bojama aluminij, krom, mat-krom ili saten ovisno o boji namještaja.

Završne ploče ormara i opcionalne ukrasne bočne stranice ormara izrađujemo od melaminskih panela u boji namještaja debljine 18 ili 25 mm sa ABS rubnom trakom debljine 2 mm i radijusa zaobljenja 2 mm.

Uredske ormare izrađujemo i od ostalih materijala i u drugim izvedbama, a sve prema zahtjevima kupca odnosno projektanta.

Uredski ormar za managersku sobu

Niska sivo/plava komoda

Niski ormarić s drvenim i staklenim vratima

Niska komoda u boji javora

Set visokih i niskih uredskih ormara

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr