radni stolovi s metalnim nogama iz kvadratnih profila

Radne ploče stolova i dodataka stolovima standardno izrađujemo od melaminskih panela u boji namještaja debljine 25 mm sa ABS rubovima debljine 2 mm zaobljenih radijusom 2 mm. Prema zahtjevima kupca radne ploče možemo izraditi i u drugim materijalima (lakirani medijapan, furnirana iverica i sl.) i debljinama.

Potkonstrukcija stolova sa metalnim nogama iz kvadratnih profila sastoji se od metalnih nogu stolova koje su izrađene od čeličnih kvadratnih profila prašno lakiranih u boji RAL 9006 (sivo) povezanih sa 2 veznika izrađenih iz čeličnih pravokutnih profila iste obrade. Sve su noge fiksne visine, a imaju mogućnost mikro-nivelacije visine. Na stolove je moguće postaviti ukrasnu masku i to u dvije izvedbe: od čeličnog savijenog lima u boji metalnih nogu ili drvenu izrađenu od melaminskih panela debljine 18 mm sa ABS rubovima u boji ploče stolova.

Radni stol s izvlačnom policom i ladičarem

Uredski stol s kvadratnim metalnim nogama

Kutni furnirani radni stol

Radni stol u boji mahagonija

Uredski stolovi zaobljeni

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr