Uredski stolovi s metalnim nogama. Metalne T-noge iz ovalnih profila.

Radne ploče stolova i dodataka stolovima standardno izrađujemo od melaminskih panela u boji namještaja debljine 25 mm sa ABS rubovima debljine 2 mm zaobljenih radijusom 2 mm. Prema zahtjevima kupca radne ploče možemo izraditi i u drugim materijalima (lakirani medijapan, furnirana iverica i sl.) i debljinama.
 
Potkonstrukcija stolova sa metalnim nogama u obliku slova T sastoji se od metalnih nogu stolova koje su izrađene od čeličnog savijenog lima ovalnog profila lakiranog u bojama RAL 9005 ili RAL 9006 (crno ili sivo) ili prašno lakiranog u boji RAL 9006 (sivo) ovisno o tipu nogu. Između vertikalnih metalnih profila nalazi se plastična ili metalna maska ovisno o tipu metalnih nogu, koja omogućava provlačenje kablova do veznika. Sve su noge fiksne visine, a imaju mogućnost mikro-nivelacije visine. Noge su međusobno povezane metalnim veznikom koji ujedno predstavlja i vodilicu za kablove. Na stolove je moguće postaviti ukrasnu masku i to u dvije izvedbe: od čeličnog savijenog lima u boji metalnih nogu ili drvenu izrađenu od melaminskih panela debljine 18 mm sa ABS rubovima u boji ploče stolova.

Radni stol s izvlačnom policom i ladičarem

Uredski stol s kvadratnim metalnim nogama

Kutni furnirani radni stol

Radni stol u boji mahagonija

Uredski stolovi zaobljeni

O nama

Doriva je brand pod čijim je okriljem tim djelatnika sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem uspješno realiziranih projekata.
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Doriva namještaj


E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Doriva.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima koristenja.

  Prihvacam kolacice (cookies) sa web stranica doriva.hr